Mis dit geweldige restaurant in Schiedam niet

Vanaf het moment dat je door de deur bij 1714 Schiedam Drink & Bites restaurant stapt, voel je je op een plek die geschiedenis, ingetogen luxe en warmte uitstraalt; onze elegante en discrete eettafels belichamen dit gevoel. Opgedragen aan literaire onderscheidingsfiguren, romanschrijver Graham Greene en dichter Laureaat Sir John Betjeman, beide ruimte zijn voorzien van houten lambrisering met rode lederen stoelen en oud Schiedamse geschiedenis, die charmante ruimtes bieden die ideaal zijn voor een verscheidenheid aan evenementen, van bedrijfsdiners tot bruiloftsontbijt. Onze seizoensmenu’s bieden u zorgvuldig geproduceerde ingrediĆ«nten, een prachtige wijnkaart, klassieke cocktails, verse bloemen en ons zeer geprezen personeel dragen allemaal bij aan het succes van elk evenement.

Bij 1714 Schiedam heb je verschillende soorten eten. Het is een Aziatische keuken met een moderne tintje eraan. Het menukaart is vrij uitgebreid, voor iedereen is er een mogelijkheid. Er is een mogelijk om ook uitgebreid te eten bij 1714 Schiedam. Er is een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht. Naast het uitgebreid eten is er ook ruimte voor borrelhapjes.

Ben jij nieuwsgierig naar 1714 Schiedam Restaurant, book nu dan een afspraak voor een verrukkelijke uiteten in Schiedam.

Eten bij 1714 Schiedam

Related Posts